Jubileumi Kilenced

Kedves Barátunk!

A Jubileumi Évben szerettünk volna visszatekinteni, végignézni az elmúlt 20 éven, hálát adni és köszönetet mondani érte, és ebből kibontakoztatni a jövőt.

Hogy mindezekkel párhuzamosan bensőleg is növekedjünk indítottuk útnak a Jubileumi Kilencedet. A Jubileumi Év lezárása a nyáron megrendezésre kerülő Nagytábor volt, a kilenced pedig ide futott ki, havonta egy állomással. E kilenced szerette volna megteremteni azt a lelki alaphangot a sok esemény és program mellett, amit fontosnak tartottunk a lehető legmagasabb szintre emelni az év során.
 
A Jubileumi Év elmúltával is a kilenced minden hónapja lehetőséget kínál egy időutazásra, hogy megismerd, vagy újra átélhesd az elmúlt két évtizedünkben fontos szerepet betöltő eseményeket. S mindeközben önmagunkba is tekintünk, felidézzük a saját életünket meghatározó élményeket. Biztosak vagyunk benne, hogy érdekes-szép felfedezésekre bukkanhatunk valamennyien.

Minden jót kívánva:
Billes Viktor
Uzsaly Bence
Ther Tamás


A Jubileumi Kilenced imája

Szűzanyánk!
Köszönjük, hogy terved van velünk, hogy eszközök lehetünk a kezedben, és hogy a Te szereteted nem kiszakít a világból, hanem éppen közelebb visz hozzá a Téged szerető emberek társasága által. Köszönjük minden adományodat és közbenjárásodat, köszönjük az erőt, mely által a nehézségekben helyt állhatunk, és egyre jobb munkatársaid lehetünk.
Fogadd el munkánkat és felajánlásainkat, melyeket Schönstattodért végzünk, és legyen anyai gondviselésed a Jubileumi Éven, az egész Fiúmozgalmon, és benne minden gyermekeden!
Légy velünk, nevelőnk, patrónusunk, vezetőnk és anyánk!
Amen