Jubileumi Nagytábor 2010

Kedves Barátunk!

130 résztvevővel lezajlott a Jubileumi Nagytábor Bakonybélben, és a szombati nappal lezárult a fiúmozgalom Jubileumi Éve is.

Sok munka, izgalom, ima kísérte a tábor létrejöttét, hogy felfedezhessük általa az elmúlt 20 évben a Jóisten szándékát, és ebből a jövőre nézve reményteli célokat álmodhassunk.

S
zervezőkként természetesen az egyes eseményeket csak szervezőkként tudtuk átélni, így talán nem is látjuk helyesen, hogy mi hogy sikerült. Voltak elképzeléseik, vágyaink, céljaink mindazzal, ami helyet kapott a hét során...

de vajon összeállt-e, összeállhatott-e a kép a résztvevőkben? Ezért kérünk Téged, hogy, míg emlékszel a legapróbb részletekre, töltsd ki az itt található kérdőívet a táborról, hogy okulhassunk a véleményedből! Nagyon köszönjük!

Továbbá a tábor elmúltával talán már sokszor elmeséltél családodnak, barátaidnak, ismerőseidnek egy-egy kedvenc mozzanatot a táborról. Ahogy láttad, az Emlék-sátor és a Krónika mind azért jöttek létre, hogy az ilyen gondolatokat megörökítsék. Ezért kérünk, hogy írd meg a táborral kapcsolatos élményeidet és ha készítettél fényképeket, kérünk, azt is küldd el nekünk!