Közös emlékeink

 
Táblázat  Részletes keresés
Csak galéria  Élménybeszámoló beküldése

Itt tesszük közkinccsé az egyes programjaink után az emberekből kiváltott lelkesedés lírai megnyilvánulásait, valamint a programokon készült fotókat. Hosszú távon az a nemes cél, hogy ne csak az aktuális év és események beszámolói kapjanak itt helyet, hanem szorgos munkával összegyűjtsük mindazokat a kitörölhetetlen élményeket, amelyek a Fiúmozgalom eddigi 25 éve alatt - mintegy - felgyülemlettek bennünk. Ezekhez kapcsolódva tesszük elérhetővé a már-már archívnak számító fotográfiákat, hajdani táborzáró énekeket, a feledhetetlen táborok hős résztvevőinek nevét stb. stb. stb.

Ehhez a nemes munkához kérjük majd adott pillanatban minden lelkes idelátogató figyelmét és segítségét, hogy az egyes beszámolókat saját hozzászólásaikkal egészítsék ki.

Örömmel mondhatjuk, hogy a mozgalom eddigi 25 évének történetéről már elkészült a Krónika könyv alakban! Köszönjük ehhez írt beszámolóitokat, és kérjük továbbra is, hogy írjátok meg élményeiteket az eseményekről, hogy az 50. évi Krónika még színesebb lehessen, még gazdagabb anyag legyen.

Fényképeket a galériánk mellett a Fiúmozgalom facebook-oldalán is találtok, ott főleg az újabb programokról!

Jó munkát, visszaemlékezést és szórakozást kívánunk mindenkinek!