Fiúhétvége 2009

Mikor: 
2009, április 17 - 18:00 - 2009, április 19 - 12:00
Hol: 
Óbudavár
Egy félnapos unalmas buszút után végre megláttuk Zánkán Ther Tomi piros bombázóját, amivel két részletben felvitt minket Óbudavárra. A „Diósban” laktunk, ami nem egy luxuslakás, de teljesen jó volt.
Vacsoráig "ökör-köröztünk", utána pedig nagyjából éjfélig játszottunk. Miután lefeküdtünk, a nagyoknak még háromszor be kellett jönni, hogy aludjunk végre, de a párnacsata valahogy nem hagyott minket pihenni.
Reggel Pali felébresztése külön programot jelentett. Délelőtt és délután is volt egy-egy király előadás, ami után jött a várva-várt számháború, amiben Joe cirkuszi akrobatákat is megszégyenítve rejtette el a zászlót egy nagy, szinte ág nélküli fán. Sajnos az ellenfél leszedte, de nekünk ez se szegte kedvünket, s újabb játékot játszottunk. Itt viszont a skalpolás okozta a vesztünket. A háború után kifáradva tüzet raktunk és gitárszó mellett sütöttünk szalonnát, virslit és főztünk lepkés-teát. Aznap is éjfélkor feküdtünk le, de nekem a fejem már olyan nehéz volt, mint egy teherautó. Végre kimondták a takaródot, s párnacsata nélkül zuhantunk az ágyba. Utolsó nap Tomi és Bence egy dallal keltett minket, ami persze hatásos volt (kivéve Palitnál.) Reggeli után a kápolnában megköszöntük az elmúlt nap eseményeit.

Jó volt találkozni ismerős fiúkkal és megismerkedni azokkal is, akik nem a pécsi régióban laknak.
Köszönöm ezt a hétvégét, és a pécsi fiútalálkozókat is a szervezőbizottságnak!

Heiszer Feri